RECENT FOTOWERK INTRO FOTOGALERIE CONTACT

GERARD KLAASSEN

fotograaf  -  ontwerper

NIEUW: ANALOGE FOTOWANDELINGEN


Welkom!

Als fotograaf ben ik volledig gevormd in het analoge tijdperk en de laatste jaren krijg ik steeds meer behoefte aan de eenvoud en de rust die gepaard gaan met analoge camera's, het ontwikkelen van filmrolletjes, maken van bijvoorbeeld contactsheets of cyanotypie afdrukken. Het idee voor analoge fotowandelingen als een soort workshops en het opzetten van cursussen voor analoge fotografie, zoals ik ruim 40 jaar geleden in de jaren '80 van de vorige eeuw heb gedaan, is al een tijd geleden bij mij opgekomen, maar sinds 2015 heeft het leven mij zoals dat heet ingehaald en is er veel op de plank blijven liggen, zullen we maar zeggen. Na twee jaar corona lijkt het onderwijl een betere tijd te worden om mijn plannen nader uit te werken.

Vanaf juni 2022 zal ik de verdere ontwikkelingen rond mijn analoge fotowandelingen enz. communiceren middels een aparte rubriek op deze website en blijkbaar ontkom ik er volgens iedereen ook niet aan om een Facebook pagina te starten en tevens een Instagram account te openen als ik van mijn nieuwe analoge plannen een succes wil maken.


RECENT FOTOWERKCONTACT


Wil je meer over mij, mijn fotografie of bijv. toekomstige analoge fotowandelingen enz. weten, neem dan contact op via het onderstaande formulier.
Ik vind het fantastisch om van je te horen!